Octopusjes

Octopusjes

Ik ben zo’n vier jaar geleden gestart aan de opleiding verpleegkundige. In die jaren heb ik verschillende stage adressen gehad. Vandaag is mijn laatste dag op mijn huidige stage plek. In februari ben ik dan gediplomeerd verpleegkundige in hetzelfde huis. Maar de weg hiernaartoe is niet zonder slag of stoot geweest. Ik heb vertraging opgelopen vanwege persoonlijke ontwikkelingen en Covid-19 die niet meehielp. Maar ondanks dat stonden mijn collega’s altijd voor mij klaar, en geloofden in mij. Dat is de rede waarom ik voor elke ‘vaste’ collega een mini octopusje heb gemaakt. Om toch een soort dank en dierbaarheid te kunnen tonen, ondanks dat ik daar blijf werken.


De octopusjes zijn gemaakt door het patroon te gebruiken van het boek ‘Een regenboog aan Amigurimi’s’, geschreven door de auteur Tessa van Riet.

Om deze octopusjes te kunnen maken heb ik gebruikt:

  • Amy katoen garen 50g (kleuren: rood, roze, lichtblauw, turquoise, en fluorerend geel)
  • Haaknaald nr. 2
  • Fibervulling
  • Veiligheidsoogjes 6mm
  • Een naald en een schaar

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan contact op via de contacten pagina!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *