Kleurrijk parkietje

Kleurrijk parkietje

Niet iedereen weet het van mij, maar ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf vissen als huisdieren, maar alles wat beweegt en leuk is laat mij inspireren. Zo deden dat ook de vogels van mijn vrienden dat. Op het internet ben ik opzoek gegaan en een leuk patroontje gevonden voor Sharon’s Creations!


Dit leuke parkietje van +/- 5 cm hoog, is gemaakt met het patroon van de auteur With Love Feli. Deze is te vinden op de site van Gek op Haken.

Ik heb de volgende materialen gebruikt om dit leuke parkietje te maken:

  • Royal Batik van Zeeman 100g garen (1 bol met verschillende kleuren)
  • Royal van zeeman 100g garen (Kleur wit en oranje)
  • Fibervulling
  • Haaknaald nr. 2,5
  • Veiligheidsoogjes 5mm
  • Een naald en een schaar

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan vooral contact op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *