Memorabel Mention: De eenhoorn

Memorabel Mention: De eenhoorn

Misschien valt het niet al te gek op, maar zo heel lang haak ik nog niet. Ik ben nu ongeveer sinds September actief aan het haken. De kriebels begonnen toen ik in de SoLow winkel liep, en ik een haakpakketje tegen kwam. Maak nu je eigen eenhoorn. Ik heb een bepaalde eenhoorn fetish dus leek het mij leuk om er eentje te maken. Na uren gevloek en getier omdat ik er eigenlijk helemaal niks van snapte, heb ik maar om hulp gevraagd van een ervaren haakster. Zij heeft mij uitgelegd hoe je patronen moest lezen en hoe je dit natuulijk in verschillende steken moest haken. Uiteindelijk bleek het helemaal niet zo enorm moeilijk. Daarom deel ik graag met jullie mijn allereerste haakprojectje op Sharon’s Creations, de eenhoorn.


Deze eenhoorn heb ik gemaakt via het patroon die meegeleverd is vanuit het maak-het-zelfpakketje te kopen in de winkel SoLow. Ik heb de spulletjes gebruikt die in het pakketje zaten. Dat waren ongeveer:

  • Verschillende kleuren garen (Wit, paars, blauw, roze, geel, groen, geel)
  • Haaknaald nr. 3
  • Fibervulling
  • Veiligheidsoogjes 5mm
  • Een naald en een schaar

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan vooral contact op!

 

Één reactie

  1. Marita Gerssen schreef:

    Leuke en stoer dat je zo je creaties laat zien!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *