Zomerfeelings Flamingo

Zomerfeelings Flamingo

Toen ik klaar was met mijn vorige project (de octopusjes), wilde ik gelijk eigenlijk iets nieuws maken. Ik had nog garen katoen over wat ik wilde gebruiken. Ik ben in het boek ‘Een regenboog aan amiguri’s’ gaan struinen, en kwam op dit leuke patroon voor een flamingo. En zoals de titel het zegt, geeft het ons een zomers tintje. Terwijl ondertussen voor het koude raam naar buiten zitten te kijken naar de regen, met een kop warme thee in ons hand.


De flamingo is gemaakt vanuit het patroon ‘flamingo’, die te vinden is in het boek ‘regenboog aan amigurimi’s’ van de auteur Tessa van Riet. Om deze flamingo te kunnen maken, heb ik het volgende gebruikt:

  • Amy katoengaren 30g (Kleur roze)
  • Nova katoengaren 30g (Kleur geel)
  • Royal minigaren 10g (Kleur wit en bruin)
  • Haaknaald nr. 2
  • Fibervulling
  • Een naald en een schaar

Wil jij ook zo’n leuke creatie?

Neem dan vooral contact op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *