Mijn sterrenbeeld

Mijn sterrenbeeld

Een tijdje terug voordat ik begon met haken, was ik helemaal weg van de Diamond Paintings. Toen ik een keer bij mijn tante op bezoek was (en zij houdt ook van allemaal creatieve dingetjes maken), liet zij mij het concept Diamond Painting zien. En wat is er nou niet leuker dan glinsterende steentjes wat in één geheel een afbeelding maakt. Ik vond het een leuke bezigheid. Dus ben ik er zelf ook mee begonnen. Het is best veel werk, en je moet er zeker geduld voor hebben. Maar uiteindelijk is het de moeite waard! Omdat het ook onder hobbies en creativiteit valt, wil ik deze ook met jullie delen op Sharon’s Creations!


TIP! Omdat de Diamond Paintings in Nederland best duur zijn heb ik uiteindelijk mijn meeste Diamond Paintings online besteld via Ali Express. Zo kan deze Diamond Painting in Nederland wel oplopen tot zo’n 20 euro. Terwijl je hem online kan bestellen voor 6 euro!

Eigenschappen van deze Diamond Painting:

  • Naam: Lion Zodiac Sign
  • Grootte: 30 x 30 cm
  • Verschillende kleuren: 21
  • Type steentjes: Rond
  • Type afbeelding: Volledig
  • Waar gekocht + Hoe duur: Ali Express, voor 6 euro

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan met mij contact op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *