Baby Yoda

Baby Yoda

Vrijwel iedereen kent wel Star Wars. De bekende franchise van George Lucas en Disney. Zo ben ik daar mee bekend geworden door mijn vriend. Hij is een ‘die hard’ Star Wars fan. En eigenlijk was mijn eerste instantie om de Baby Yoda voor hem te maken. Maar uiteindelijk was hij te goed gelukt, en te schattig om weg te geven 🙂


Deze Baby Yoda heb ik gemaakt van een patroon gevonden op het internet. Helaas kan ik hem niet meer vinden, maar het patroon is in ieder geval niet van mij!

Ik heb de volgende spullen gebruikt om Baby Yoda te kunnen maken:

  • Scheepjes Colorful Crafter 100g (kleur groen)
  • Saskia garen 100g (kleuren beige en bruin)
  • Haaknaald nr 3,5
  • Veiligheidsoogjes 14mm
  • Knoop van de action
  • Een stopnaald en een schaar

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan contact met mij op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *