Kleine tijger

Kleine tijger

Toen ik een beetje over het internet aan het struinen was, kwam ik deze Diamond Painting tegen. Ik vond het super mooi, en wilde hem dus ook maken. Toen ik hem binnen kreeg met de post was ik super verbaasd. Er was dus maar een klein stukje van de Diamond Painting bedekt met steentjes. Zo kwam ik er hardleers achter, dat je niet de goedkoopste Diamond Paintings moet kopen zonder de beschrijving te lezen.


Eigenschappen van deze Diamond Painting:

  • Naam: Little White Kitty
  • Grootte: 20 x 30 cm
  • Verschillende kleuren: 6
  • Type steentjes: Rond
  • Type afbeelding: Gedeeltelijk
  • Waar gekocht + Hoe duur: Ali Express, voor 2 euro

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan contact met mij op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *