Memorable Mention: Kleurrijke leeuw

Memorable Mention: Kleurrijke leeuw

Toen ik ge├»nspireerd werd door mijn tante om ook te gaan Diamond Painten, ben ik eerst natuurlijk in de winkels op zoek gegaan naar een simpel formaat met steentjes. Bij ons op het winkelcentrum zit een klein hobbywinkeltje genaamd ‘de boekenvoordeel’. Na eenmaal een beetje rond gekeken te hebben, kwam ik deze prachtige afbeelding van een leeuw tegen. Dit maakt dan ook deze Diamond Painting de Memorable Mention onder de Diamond Paintings: de kleurrijke leeuw.


Eigenschappen van deze Diamond Painting:

  • Naam: Colorful Lion
  • Grootte: 20 x 25 cm
  • Verschillende kleuren: 18
  • Type steentjes: Rond
  • Type afbeelding: Volledig
  • Waar gekocht + Hoe duur: Boekenvoordeel, voor 20 euro

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *