Star Wars: Darth Vader

Star Wars: Darth Vader

Mijn vriend is zoals eerder benoemd een enorme Star Wars fan. Ik wilde heel graag iets voor hem maken voor kerst. Toen ik vroeg wat hij wilde kwam hij met deze Diamond Painting. Hij vond hem enorm mooi en wilde hem graag hebben. Dus na hem te hebben besteld en gemaakt had mijn vriend een mooie Diamond Painting in zijn kamer hangen van zijn favoriete franchise.


Alle eigenschappen van de Diamond painting:

  • Naam: Darth Vader
  • Grootte: 40x 50 cm
  • Verschillende kleuren: 22
  • Type steentjes: Rond
  • Type afbeelding: Volledig
  • Waar gekocht + Hoe duur: Ali Express, voor 18 euro

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *