Het rare beestje

Het rare beestje

Toen ik net was gestart met het haken, was een van mijn vrienden jarig. Ik wilde heel graag een cadeautje voor haar haken. Ik wilde een tijger boekenlegger maken uit het blad: Aan de haak. Echter had ik toen nog niet de juiste materialen. Desalniettemin ben ik het gaan proberen.


Zoals je al ziet is het nooit geen tijger boekenlegger geworden. Ik wilde er ten tweede een hondje van maken. Maar dat idee was halverwege het project ook helaas niet meer haalbaar. Dus ben ik maar wat gaan haken. Uiteindelijk is het nog een leuk beertje geworden. Ik heb er wat mini-ascesoires aan toegevoegd, en zo is het nog wel een schattig werkje geworden. En natuurlijk weet ik dat het niet het meest perfectje werkje is, maar mijn vriendin was er super blij mee!

Mijn motto die ik dus met jullie wil delen: Blijf oefenen, elk werkje is een nieuwe ervaring tot een uiteindelijk succes!

Wil je ook zo’n mooi werkje?

Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *