Grote witte tijger

Grote witte tijger

Zoals voorspeld, dat er meer van deze Diamond Paintings zouden komen. Is het nu dan ook waar gemaakt. De Siberische tijger die al een keertje voorgekomen is, maar dan een tikkeltje groter. Deze Diamond Painting heb ik op vakantie in Duitsland gekocht omdat ik me ’s avonds een beetje verveelde. Ik wilde graag wat doen. En zo kwam deze tijger tot zijn ontstaan.


Alle eigenschappen van de Diamond painting:

  • Naam: White tiger in autumn
  • Grootte: 44 x 55 cm
  • Verschillende kleuren: 17
  • Type steentjes: Rond
  • Type afbeelding: Volledig
  • Waar gekocht + Hoe duur: Pfiffikus – German Playstore, voor 30 euro

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *