Pandabeer Pengyou

Pandabeer Pengyou

Op een vereniging site die ik volg: Gek op Haken, kwam ik een patroon tegen voor deze pandabeer. Ik vond hem super schattig, maar dacht ook, die kan best moeilijk zijn om te maken. Maar desalniettemin ben ik het gaan proberen. En hij is er toch enigszins mooi uitgekomen!


De pandabeer is gemaakt met het patroon Pandabeer Pengyou van de auteur Marjan van der Leer, te vinden op de site van Gek op Haken. De panda is zo ongeveer 30 cm groot. Om de panda te kunnen maken heb ik de volgende spullen gebruikt:

 • Saskia breigaren 100g (wit, zwart, en glitterkleuren blauw, roze en grijs)
 • Haaknaald nr. 4
 • Veiligheidsogen bruin 14mm
 • Fiber vullling
 • Een stopnaald en een schaar

Dit patroon is te maken voor gevorderde hakers. Als beginner kan je het natuurlijk altijd proberen als een mooie uitdaging. De volgende steken vind je terug in het patroon:

 • MR – Magische Ring
 • V – vaste
 • Hv – halve vaste
 • L – losse
 • Kl – Keerlosse
 • St – Stokje

Benieuwd hoe je deze steken moet maken? Binnenkort zal ik tutorials plaatsen om jullie te kunnen helpen!

Wil jij ook zo’n mooie creatie?

Neem dan contact met mij op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *